Για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας του Ήφαιστου, που είναι αυτός κόντρα στον Πανιώνιο, ζουν και αναπνέουν άπαντες στην ομάδα της Λήμνου.
Μάλιστα, οι ιθύνοντες του νεοσύστατου συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

H αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας στη Λήμνο άρχισε. Αυτό που πριν από δύο μήνες έμοιαζε με όνειρο έγινε πραγματικότητα και ο Ήφαιστος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία βάζοντας τις βάσεις ώστε η Λήμνος ν’ ακουστεί παντού.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική (13/10, 15:45) της Basket League. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το νησί και σας καλούμε στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς» ώστε μαζί να δημιουργήσουμε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου λοιπόν, ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα (Τρίτη 9/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

*Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

*Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

*Lemnos F.C., Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 25960)

*Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σάς υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

*Οι Θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (13.45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης