Ήφαιστος Λήμνου: «Ο αρχηγός έμεινε "σπίτι" του»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 21:58
Ήφαιστος Λήμνου: «Ο αρχηγός έμεινε "σπίτι" του»

Mε ανακοίνωσή της, η οποία φέρει τον τίτλο «Ο αρχηγός έμεινε «σπίτι» του!», η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου γνωστοποίησε την παραμονή του Σπύρου Μούρτου στο δυναμικό του συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Ηφαίστου Λήμνου κι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια Μπούμπουρα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, όπως και τον προπονητή μας, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Basket League, αλλά αισθάνομαι ότι έχουμε αφήσει κάτι στη μέση.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να τερματίσουμε πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο και να κάνουμε περήφανη τη Λήμνο που μας στηρίζει.

Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να ζήσω ξανά τις όμορφες στιγμές στο γήπεδό μας και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, ώστε πετύχουμε τους στόχους μας.

Πλέον με τον κόσμο μας είμαστε "ένα", γνωριζόμαστε πολύ καλά και είναι πολύ ευχάριστο να είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ηφαίστου και της Λήμνου», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο 29χρονος γκαρντ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 22:00