Στον Ικαρο επιστρέφει μετά από τρία χρόνια ο Αλέξης Σπανός. Ο 22χρονος φόρουορντ αποχώρησε από τον Ηλυσιακό και γυρίζει στην παλιά του ομάδα, αλλά σε διαφορετική πόλη καθώς ο Ίκαρος εδρεύει πλέον στη Χαλκίδα.

«Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και χαίρομαι που είμαι και πάλι μέρος του Ικάρου», ανέφερε ο 22χρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε. «Το στοιχείο που με κέρδισε ήταν η προσέγγιση από τον κόουτς Καλαφατάκη. Μου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατόν για να τον δικαίωσω. Επίσης από την προηγούμενη θητεία μου στον Ίκαρο, γνωρίζω την οικονομική αξιοπιστία της ομάδας. Ήθελα να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος μόνο σε ότι συμβαίνει στο παρκέ και θεωρώ πως ο Ίκαρος είναι η ιδανική επιλογή» δήλωσε ο Σπανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1991, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ, ακολούθως αγωνίσθηκε στη Κηφισιά και τη σεζόν 2009-10 εντάχθηκε στον Ίκαρο, τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε από την Α2 στην Α1 κατηγορία.

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Χολαργός και το 2011 εντάχθηκε στον Ηλυσιακό. Με την ομάδα των Ιλισίων την περσινή σεζόν είχε 3,8 πόντους μέσο όρο με 79% στις βολές, 59% στα δίποντα και 71% στα τρίποντα (!) σε 20 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης