Η αυριανή (17:00) «μάχη» του ουραγού Ηλυσιακού με τον προτελευταίο Ίκαρο Χαλκίδας ξεχωρίζει στις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, καθώς το αποτέλεσμα έχει βαρύνουσα σημασία στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

«Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την παραμονή, θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς στα Ιλίσια» επισήμανε ο τεχνικός του Ικάρου, Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση είχε μοναδικό απόντα τον Νέναντ Στρναντ, και πρόσθεσε: «Από την άλλη πλευρά, ο Ηλυσιακός επίσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την σωτηρία, οπότε θα είναι μια πολύ μεγάλη μάχη. Πρέπει η ομάδα μας να φανεί αντάξια της περίστασης και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι ζωής η θανάτου και η ιδιαιτερότητά του είναι ότι έχουν την ανάγκη τη νίκη και οι δύο ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ υψηλό κίνητρο και ότι οι παίκτες θα δώσουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε την συγκέντρωση που είχαμε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να αυξήσουμε την διάρκεια της καλής μας απόδοσης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης