Κάτοικος Χαλκίδας μπορεί να δηλώνει από σήμερα ο Νίκος Παπανικολόπουλος, καθώς συμφώνησε με τον τοπικό Ίκαρο, που μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα του Καλαφατάκη στο αυριανό φιλικό με το Ρέθυμνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πολύπειρος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ικάρου την Τετάρτη με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Κάτοικος Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 θα είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλος! Ο πολύπειρος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιο του το πρωί της Τρίτης (10/9) και θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του την Τετάρτη (11/9) στο φιλικό του Ικάρου με το Ρέθυμνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και μέρες είμαι μέλος της ομάδας και ήδη βλέπω πως έχουν τεθεί οι βάσεις για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο», ήταν η πρώτη κουβέντα του 32χρονου γκαρντ, ο οποίος συμπλήρωσε. «Γνωρίζω χρόνια τον κόουτς Καλαφατάκη και είναι ένας από τους πλέον έμπειρους προπονητές της κατηγορίας.

Φυσικά έχουμε πολύ δύσκολο έργο, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο με πολλούς «καινούριους» παίκτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν. Οι στόχοι μας είναι δύο: Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παράλληλα να κάνουμε τον κόσμο της Χαλκίδας να έρθει στο κλειστό της Κανήθου».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι ένας από τους πιο έμπειρους γκαρντ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ποσειδώνα Καλαμάτας και το 1997 τον απέκτησε η Νήαρ Ηστ. Από την ομάδα της Καισαριανής πήρε… προαγωγή στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίσθηκε ως το 2000, κατακτώντας το Κύπελλο Σαπόρτα και το Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθως έπαιξε στον Άρη, στη Νήαρ Ηστ, στον Ολυμπιακό, στην Τέραμο του Ιταλικού πρωταθλήματος στον Κολοσσό Ρόδου, στο Περιστέρι, στον Ηρακλή και στον Ηλυσιακό.

Τη σεζόν 2012-13 φόρεσε τη φανέλα της Ελευσίνας, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας σε 26 αγώνες 9,1 πόντους μέσο όρο (με 74% στις βολές και 50% στα δίποντα), 1,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1979, έχει ύψος 1,92 κι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στους γκαρντ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης