Το χθεσινό ρεκόρ καριέρας του Λανς Στέφενσον των Ιντιάνα Πέισερς κυριαρχεί στην επικαιρότητα του NBA και απασχολεί τις ομάδες με χώρο στο salary cap.

Άλλωστε, την 1η Ιουλίου ο 23χρονος γκαρντ θα γίνει unrestricted free agent και σίγουρα θα προσελκύσει ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του «μαγικού» κόσμου. Έπειτα από το ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς, μάλιστα, ο Ρέιμοντ Φέλτον ομολόγησε πως ο Στέφενσον είναι καταπληκτικός από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ ο Αμάρε Στουντεμάιρ ισχυρίστηκε πως στην τωρινή φάση της σεζόν οι Πέισερς είναι ανώτεροι των Νεοϋορκέζων. Μονάχα ο Καρμέλο Άντονι δε θέλησε να εκθειάσει τους Πέισερς ή τον βασικό γκαρντ του Φρανκ Βόγκελ, αφού δήλωσε πως η «βαριά» ήττα ήταν ντροπιαστική και άφησε «αιχμές» σε βάρος του τεχνικού επιτελείου του Μάικ Ουόντσον εκτιμώντας πως δεν έγιναν οι απαραίτητες προσαρμογές επί των προτερημάτων των αντιπάλων.

Για την ώρα, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς σε παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη, ενώ αύριο (19/01, 02:00) η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς θα επισκεφτεί το «Bankers Life Fieldhouse» των πρωτοπόρων του NBA. Από την πλευρά του, ο Πολ Τζορτζ παραδέχθηκε πως είναι κρυωμένος εδώ και λίγες ημέρες, αλλά δεν φαίνεται πως κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον αυριανό αγώνα.