Παίκτης του Ιωνικού είναι κι επίσημα ο Μάικλ Χόλιφιλντ, καθώς την Κυριακή η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 29χρονος άσος (2,11μ.), ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή ψηλών της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου, προορίζεται για αντικαστάτης του Τόρλιν Φιτζπάτρικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Michael Holyfield.

O Αμερικανός αθλητής είναι γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 2.11 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ενώ στο ρόστερ της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Toarlyn Fitzpatrick.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2015 αποφοίτησε από το κολέγιο Sam Houston State και ακολούθως ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Iowa Energy και τους Los Angeles D-Fenders.

Tη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα των Illawarra Hawks της Αυστραλίας και στη συνέχεια έπαιξε σε ομάδες ασιατικών χωρών. Τη σεζόν 2018-19, με τους Beijing Eastern Buck της Κίνας, είχε 24.8 πόντους και 21.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην NBL, ενώ αγωνίστηκε και στους Hong Kong Eastern. Μάλιστα, με τα χρώματα της εν λόγω ομάδας, είχε πέρσι 12.7 πόντους, 14.6 ριμπάουντ και 2 κοψίματα ανά αγώνα της ASEAN League.

Michael, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης