Γυρίζει σελίδα ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας, η οποία προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, ύστερα από την εξαγορά του ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, γνωστοποίησε σήμερα (11/8) το νέο χορηγό της, καθώς και το νέο σήμα της.

Η σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει τίτλο «νέα εποχή για τον IONIKOS BC HELLENIC COIN», αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα μας ενώνει τις δυνάμεις της με την Hellenic Coin, που θα αποτελεί τον χορηγό ονοματοδοσίας για τη νέα σεζόν, στην οποία θα παρουσιαστεί με το όνομα IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας θα έχει έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό στη φετινή της προσπάθεια κι αυτός είναι η εταιρεία Hellenic Coin που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας. Η Hellenic Coin στηρίζει τη φιλοσοφία και το όραμα του συλλόγου με την ονομασία IONIKOS BC HELLENIC COIN να σηματοδοτεί μία νέα εποχή.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης