Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός του Αντώνη Κόνιαρη, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ομπραντόιρο.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς γκαρντ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«O IONIKOS ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμη σημαντικό μέλος της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ διαθέτει πλέον στο ρόστερ του ο IONIKOS BC, αφού ο 23χρονος πόιντ γκαρντ (30/9/1997) θα αγωνίζεται υπό τις οδηγέις του Βαγγέλη Αγγέλου για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόνιαρης έχει ύψος 1.96, έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στη γενέτειρά του, τα Χανιά, πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Basket League. Από το 2014 μέχρι το 2016 έπαιξε στον Παναθηναϊκό – κάνοντας και μία συμμετοχή στην Euroleague- κι ακολούθως επέστρεψε στον ΠΑΟΚ (2016-2019), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το 2019, ο νέος παίκτης της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και κατέγραψε 24 συμμετοχές στην Euroleague της σεζόν 2019/20. Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ισπανική Obradoiro, αλλά πλέον έφτασε η ώρα του επαναπατρισμού για τον IONIKOS BC.

O 23χρονος γκαρντ είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες, κατακτώντας μάλιστα το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2017, όταν ήταν και μέλος της καλύτερης 5άδας στο τουρνουά. Την τελευταία τετραετία, έχει παρουσίες και με την Εθνική Ανδρών. Επίσης, έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας (2015, 2016).

Αντώνη, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης