Η ΚΑΕ Ηρακλής με καυστική ανακοίνωση διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία μετά την ήττα από το Περιστέρι (71-75). Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Καρβέλας, τόνισε πως περιμένει την παραδειγματική τιμωρία των ρέφερι της αναμέτρησης Κορομηλά, Παναγιώτου, Καλδίρης, ενώ προειδοποίησε πως αν συνεχιστούν τέτοιες διαιτησίες θα υπάρξει συνέχεια με καταγγελίες.

H ανακοίνωση του Ηρακλή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Δημήτρης Καρβέλας, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα της ομάδας μας με το Περιστέρι, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

»Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ΄ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η δήλωσή μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε.

»Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης