Εκτεθειμένη οικονομικά απέναντι στον Ντάριους Γκάρετ είναι εκ νέου η ΚΑΕ Ηρακλής, με συνέπεια ο Αμερικανός, με καταγωγή από τη Ρουάντα, πάουερ φόργουορντ/σέντερ να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Χρήματα ο αθλητής δεν εισέπραξε από τους «κυανόλευκους» τον τελευταίο ενάμισι μήνα, δεδομένο που, βάσει της δέσμευσης που έχει μαζί τους, του δίνει το δικαίωμα να απουσιάζει από το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκάρετ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του και δε συμμετείχε στο φιλικό τεστ που έδωσε ο Ηρακλής το Σάββατο (15/2), κεκλεισμένων των θυρών, στο Ιβανώφειο, με αντίπαλο το Ανατόλια. Είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο γήπεδο και να λειτουργήσει ως επαγγελματίας, εφόσον η ΚΑΕ Ηρακλής δείξει οικονομική συνέπεια απέναντί του.

Παρόμοια κατάσταση μεταξύ του καλαθοσφαιριστή και του «Γηραιού», υπήρξε και στα μέσα Νοεμβρίου. Τότε, με μεσολάβηση του πρώην τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και παρόλο που είχε ανοίξει η… πόρτα εξόδου για τον Γκάρετ, εν τέλει, συμφωνήθηκε η παραμονή του στο ρόστερ Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης