Ανεβαίνουν καθημερινά οι ρυθμοί στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή που έχει ξεκινήσει, σταδιακά, από την περασμένη Παρασκευή.

Ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στις προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο «Ιβανώφειο» ενώ, ένας από τους πρώτους του στόχους είναι η γρήγορη προσαρμογή των δύο Αμερικανών, Χάνλαν και Σούλερ, στο κλίμα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην Πέμπτη, μάλιστα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη (λίγο μετά τις 20:30) και ο τρίτος Αμερικανός, Λενζέλ Σμιθ, ο οποίος και θα… πιάσει άμεσα δουλειά.

Όσο περνούν οι ημέρες, η προετοιμασία θα γίνεται ακόμη πιο κοπιαστική καθώς στο πρόγραμμα θα προστεθούν σταδιακά και διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) ενώ την ερχόμενη εβδομάδα οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να «βγάλουν» τη δουλειά που γίνεται και στα παρκέ, καθώς είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό, «προπονητικού χαρακτήρα», απέναντι στα Ανατόλια (28/8).

Αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά τα καρτελάκια τους από τα γραφεία στο “Ιβανώφειο” (ώρες 11:00-14:00, 18:00-21:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης