Σε διαδικασία προπονήσεων ετοιμάζεται να ενταχθεί εκ νέου ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» επιστρέφει σε καθημερινότητα γηπέδου, καθώς τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έδειξαν θετικά κρούσματα.

Υπενθυμίζεται, στον Ηρακλή εντοπίστηκαν τρεις θετικοί παίκτες σε κορωνοϊό, στα τέλη Μαρτίου, με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη από την Ολλανδία, όπου βρέθηκαν οι «κυανόλευκοι» για τα πλέι οφ και τα προημιτελικά του FIBA Europe Cup. Στις 2 Απριλίου εντοπίστηκε και 4ο κρούσμα παίκτη με covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θετικοί στον κορωνοϊό καλαθοσφαιριστές, όπως γνωστοποιήθηκε από την ΚΑΕ «θα ελεγχθούν τις επόμενες μέρες και σε ημερομηνίες σύμφωνες με το πρωτόκολλο επιστροφής θετικών κρουσμάτων της ΓΓΑ».

Ο Ηρακλής, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις του, δεν μπόρεσε να αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Λαύριο και στο Ιβανώφειο με τον Παναθηναϊκό, για τη 19η και 20ή αγωνιστική της Basket League, αντίστοιχα. Αμφότερα τα παιχνίδια αναβλήθηκαν και ορίστηκαν να διεξαχθούν στις 14/4 το πρώτο και στις 20/4 το δεύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης