Με δύο σημαντικά παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική στην Basket League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:00 και δύο ώρες πριν τον ΚΑΟΔ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες καλούνται σήμερα (16/03, 19.00, NOVASPORTS 2) να περάσουν από το «PAOK Sports Arena», καθώς στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League τίθενται αντιμέτωποι με το «Δικέφαλο του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, απέναντι στους Θεσσαλονικείς, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο και φυσικά δεν υπολογίζεται αλλά και άλλους τρεις παίκτες. Ο λόγος για τον τραυματία στην ωμοπλάτη Μπρεντ Πέτγουεϊ, το Μιχάλη Τσαϊρέλη που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το Δημήτρη Κατσίβελη που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

Το μοναδικό παρήγορο για τον 47χρονο τεχνικό είναι πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης ακολούθησε κανονικά την αποστολή στη συμπρωτεύουσα. Ο 24χρονος γκαρντ χτύπησε στο πόδι την προηγούμενη Πέμπτη (12/03), αλλά αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και το ίδιο αναμένεται να κάνει και απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός (17:00, Novasports 1) που έχει πεισμώσει μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» που ταξίδεψε στη Δράμα βρίσκονται οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης οι οποίοι πήραν τη θέση των ΝτεΜάρκους Νέλσον και Γιάνις Μπλουμς. Οι δύο τελευταίοι παρέμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας που περιλαμβάνει δύσκολα παιχνίδια.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης