Ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει τον Άρη το Σάββατο (18:00) στο «Nick Galis Hall» και ο Νέναντ Μάρκοβιτς υποστήριξε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο, καθώς οι «κίτρινοι» θα παίξουν για πρώτη φορά με το νέο τους προπονητή.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται δυσκολότερος μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Άρη αλλά και την έλευση του κύριου Μίνιτς. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για την νίκη αλλά και να δείξουν την αξία τους στο νέο κόουτς», δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός των Δραμινών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40′ για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο. Δουλεύουμε καλά και πρέπει να το δείξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας, Θόδωρος Ζάρας, από την πλευρά του είπε: «Ο αγώνας απέναντι στο Άρη είναι πολύ δύσκολος και ο ερχομός του νέου κόουτς δημιουργεί νέα δεδομένα. Εμείς θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας με συγκέντρωση, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ματς που θα δοκιμαστεί η ωρίμανση της ομάδας μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης