Ο ΚΑΟΔ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Νέναντ Μάρκοβιτς παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Δράμας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος του ΚΑΟΔ είναι η παραμονή στην κατηγορία.

«Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς θέλαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα στο Κύπελλο και ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν είτε πεινασμένος για μια καλή εμφάνιση και νίκη ή θα ερχόταν με κακή ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα και τον αποκλεισμό. Τελικά έγινε το δεύτερο και εμείς πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Πιστεύω πως τα παιδιά, ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, το πίστεψαν πάρα πολύ. Έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είχαμε τύχη γιατί ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, εμείς ελέγξαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά όταν κερδίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορείς να μιλάς για τα λάθη και να τα αναλύεις, αλλά να χαίρεσαι γι’ αυτή την τεράστια νίκη. Εύχομαι στον κόουτς και τον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και καλή τύχη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι. Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο, για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας» δήλωσε ο προπονητής του ΚΑΟΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Έντιν Μπάβτσιτς ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, νομίζω παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε κατά τη διάρκεια του ματς να πιστεύουμε στη νίκη, παλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Πετύχαμε μια φανταστική νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης