Την απόκτηση του Τζέισον Καντί ανακοίνωσε η Κύμη. Ο Αυστραλός που αγωνιζόταν στους Σίδνεϊ Κινγκς μπήκε ήδη σε ρυθμούς προπονήσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αυστραλό αθλητή Jason Cadee, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Cadee είναι 26 χρονών, γεννημένος στις 15 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,86μ.και αγωνίζεται ως point guard. Στην μέχρι τώρα επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 4 ομάδες του Αυστραλιανού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις Gold Coast Blaze (2010-2012), Adelaide 36ers (2012-2014), Super City Rangers (2014) και από το 2014 έως τώρα στους Sidney Kings. Να σημειώσουμε ότι στην μέχρι πρότινος ομάδα του είχε συμπαίκτες 3 γνώριμους του ελληνικού πρωταθλήματος, τους Josh Powell, Aleks Maric και Brad Newley, ενώ προπονητής του ήταν ο θρύλος του Αυστραλιανού μπάσκετ Andrew Gaze, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Jason Cadee πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας στις 25 Φεβρουαρίου και να βοηθήσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την Κύμης SEAJETS να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης