Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκαν οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο στην αναμέτρηση Κύμη – Πανιώνιος για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά:

“Επιβάλλεται στον κο Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβάλλεται στον κο Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης