Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Ουίλιαμς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Φινλανδία με την ΚΤΡ και φτάνει στην Εύβοια προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ροντ Κάμφορ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, όπου είχε κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Matt Williams jr, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας αλλά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες θα έχει με την έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Matt Williams jr είναι 25 ετών, γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου του 1993, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται ως shooting guard. Το 2017 αποφοίτησε από το UCF(University of Central Florida) έχοντας το ρεκόρ τριπόντων της περιφέρειας του σε μία σεζόν (126) και σε ένα ματς (11)! Επιπλέον, σε όλη του την καριέρα στο UCF ήταν πρώτος στα τρίποντα στο πανεπιστήμιο του με 274.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Williams jr έπαιξε στο NBA Summer League με τους Miami Heat, οι οποίοι του έδωσαν two-way συμβόλαιο με τη θυγατρική τους στην G League, τη Sioux Falls Skyforce, όπου και αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβρη. Τότε επέστρεψε στους Miami Heat και έπαιξε σε 3 παιχνίδια στο NBA. Έκλεισε τη σεζόν στους Sioux Falls Skyforce, όπου συνολικά σε 43 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους με 39% στα τρίποντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2018 ο Williams jr δοκίμασε ξανά την τύχη του NBA Summer League, με τη φανέλα των Chicago Bulls αυτήν τη φορά, ενώ στη συνέχεια ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στη φινλανδική KTP Basket. Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας έπαιξε 20 παιχνίδια, σημειώνοντας 14,7 πόντους κατά μ.ο. με 38,7% στα τρίποντα. Πλέον έρχεται στη Χαλκίδα για να γίνει παίκτης της Κύμης, με τη φανέλα της οποίας θα κάνει ντεμπούτο στις 19 Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με το οποίο ξεκινάει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης