ΚΑΕ Κύμη: «Σημαντική η παραμονή, αλλά μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 21:01
ΚΑΕ Κύμη: «Σημαντική η παραμονή, αλλά μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί»

Η Κύμη παρέμεινε στη Basket League, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, αλλά εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τις σημερινές εξελίξεις η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή της στην Betshop Basket League. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα εκπροσωπούμε και του χρόνου την Εύβοια στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα όμως μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Πρέπει όλες οι ομάδες να βρουν μια λύση για να μην επαναληφθούν τα φετινά φαινόμενα την επόμενη χρονιά.

Για μας ήταν μια δύσκολη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε σίγουρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Πάντοτε όμως προσπαθούσαμε για το καλύτερο εντός του παρκέ και πιστεύουμε ότι αγωνιστικά αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, το staff της ομάδας και όλους τους φιλάθλους μας, αφού όλοι μαζί παλέψαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υποσχόμαστε ότι θα επικεντρωθούμε στα λάθη που κάναμε φέτος και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, έτσι ώστε στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι! Γιατί η Κύμη αξίζει να είναι δυνατή στην Α1!».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 21:03