Στην Κύμη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας.

Ο 30χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Τρικάλων και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια… διαδρομή που έκανε και ο προπονητής του, Γιάννης Καστρίτης, τον οποίο άλλωστε ευχαρίστησε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο 30χρονος φόργουορντ, γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1987 και ύψους 2.08μ., την περσινή αγωνιστική σεζόν συνεργάστηκε με τον κόουτς Καστρίτη στα Τρίκαλα, σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Η άψογη μεταξύ τους συνεργασία ώθησε τον κόουτς Καστρίτη στο να επιλέξει να έχει μαζί του τον έμπειρο παίκτη και στην νέα του ομάδα, με την διοίκηση του ΓΣ Κύμης να ικανοποιεί άμεσα την επιθυμία του και τον Μανωλόπουλο να γίνεται η πρώτη φετινή μεταγραφή της Κύμης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης άρχισε την καριέρα του το 2002 στην ΧΑΝΘ, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου έμεινε ως το 2007. Επόμενος σταθμός του ήταν η Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες (Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο), ενώ στο ενδιάμεσο είχε γυρίσει για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για να παίξει στην ΑΕΛ.

Το 2009 συμφώνησε με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου έμεινε για δύο σεζόν, ενώ στην συνέχεια έπαιξε Περιστέρι, στην Καβάλα και στον Ίκαρο. Την σεζόν 2014 επέστρεψε στην Ρόδο και φόρεσε την φανέλα του Κολοσσού για άλλα δύο χρόνια. Όπως αναφέραμε, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και σε 20 παιχνίδια είχε 9 πόντους μ.ο. με ποσοστό 40% στα σουτ τριών πόντων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης