O Βασίλης Μπρατσιάκος, τεχνικός της νεοφώτιστης στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών, Κύμης σε δηλώσεις του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του ήρθε για να μείνει στα μεγάλα σαλόνια.

«Το πρωτάθλημα της Basket League είναι για εμάς μια πρωτόγνωρη εμπειρία, την οποία θέλουμε να χαρούμε σε κάθε της στιγμή. Σαν νεοφώτιστοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, κάτι που κάναμε όμως με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ως γνωστόν, η ομάδα της Κύμης Seajets επί 6 χρόνια ξεκινούσε τις σεζόν ως νέα στην κατηγορία και τις τελείωνε έχοντας κερδίσει την άνοδο! Ο φετινός μας στόχος είναι η γρήγορη και εύκολη παραμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη πρόκληση είναι όμως να πετύχουμε τον στόχο μας με τον δικό μας τρόπο. Η ομάδα αυτή έχει συνηθίσει να παίζει θεαματικό μπάσκετ και να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος.

Η ευχή μου για το πρωτάθλημα είναι όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ελκυστικό θέαμα για τον κόσμο, έτσι ώστε να είναι σε κάθε αγωνιστική γεμάτα τα γήπεδα. Γεμάτα όμως με φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, που βοηθούν την ομάδα τους χωρίς ακρότητες και που χειροκροτούν στο τέλος και τους δύο αντιπάλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παρκέ. Καλή σεζόν σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης