Ο Τζεκουάν Λιούις οδήγησε την Κύμη στην ανατροπή και τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, φτάνοντας στο double-double με 11 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Η επίδοση των 11 ασίστ έχει ξεχωριστή σημασία αφού δεν είναι μόνο ρεκόρ περιόδου για την Κύμη -κανείς άλλος φέτος δεν ξεπέρασε τις επτά όσες είχε ο Κάμφορ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ- αλλά και η κορυφαία επίδοση στην τριετή ιστορία της ομάδας της Εύβοιας στην Betshop Basket League.

Ο Λιούις ξεπέρασε την επίδοση των οχτώ ασίστ που είχαν πέρσι ο Θαντ ΜακΦάντεν στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings και πρόπερσι ο Μουχάμαντ Ελ-Αμίν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης στη διαδρομή της Κύμης στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε σε διψήφιο αριθμό ασίστ σε ένα παιχνίδι και μόλις ο 3ος της φετινής Betshop Basket League μετά τον Τζέικ Όντουμ και τον Νικ Καλάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Λιούις έγινε ο 4ος παίκτης της Κύμης στο φετινό Πρωτάθλημα που έφτασε σε double-double μετά τους Χόρτον, Ουάσινγκτον και Μπολντς. Η ομάδα της Εύβοιας είναι η μόνη με τέσσερις παίκτες στη σχετική λίστα ενώ είναι και πρώτη με συνολικά έξι double-double, μπροστά από το Λαύριο Aegean Cargo, τον Κολοσσό H Hotels και τον Ήφαιστο που έχουν από τέσσερα.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης