Μπάσκετ: Αποχώρησε από τον Κολοσσό Ρόδου ο Λυκογιάννης

Μπάσκετ: Αποχώρησε από τον Κολοσσό Ρόδου ο Λυκογιάννης
Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο του Κολοσσού ο Άρης Λυκογιάννης αποχώρησε από τους Ροδίτες, που στη σχετική ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον Έλληνα κόουτς για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Άρη σ' ευχαριστούμε!

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι, μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Πρωτάθλημα της Basket League με τον Άρη Λυκογιάννη, αποφασίστηκε σε κλίμα αλληλοεκτίμησης η μη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Άρη σ’ ευχαριστούμε για όλα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Η δήλωση του Άρη Λυκογιάννη στο www.kolossosbc.gr:

«Ύστερα από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ο κύκλος μου στον πάγκο του Κολοσσού έκλεισε. Οι επιτυχίες αρκετές, οι εμπειρίες πολλές, τα συναισθήματα μεγάλα και οι αναμνήσεις ατελείωτες.

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα, το προπονητικό σταφ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για την απεριόριστη αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Κολοσσού!

Εις το επανιδείν…».
Οι σειρήνες πάντως για τον έμπειρο τεχνικό είναι πολλές με τον Πανιώνιο να έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018, 22:01