Απάντησε στην Κηφισιά ο Κολοσσός

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013, 12:27
Απάντησε στην Κηφισιά ο Κολοσσός
Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της Κηφισιάς και του Κολοσσού, με αφορμή όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι, συνεχίζεται. Αυτήν τη φορά ανακοίνωσε εξέδωσε η ομάδα της Ρόδου, η οποία αναφέρει:

Μετά τον Ηλυσιακό, ήρθε η σειρά μας να απαντήσουμε στην ΚΑΕ ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ. Δυστυχώς πιστεύαμε ότι μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, οι «νεοφώτιστοι» θα καταλάβαιναν σε ποια κατηγορία βρίσκονται. Το «νεοφώτιστοι» δεν είναι πλέον δικαιολογία. Το γεγονός ότι έχουν καταλάβει πως έχουν κουράσει τον μπασκετικό φίλαθλο κόσμο με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας είναι ένα σημάδι προόδου.

Αλλά η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι σπεύδουν να απαντήσουν σε μια ανακοίνωση που δεν έχει ανακαλύψει ούτε ο Πουαρώ και μάλλον θα είναι η πρώτη του αποτυχία!!! Αρχικά, να επισημάνουμε ότι τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού, παρουσία της αστυνομίας, πρότειναν στον Πρόεδρο της ομάδας της Κηφισιάς και στον αντιπρόεδρο, κ. Ντιγριντάκη, να έρθουν να καθίσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, πράγμα το οποίο εκείνοι δεν δέχτηκαν.

Η προκλητική τους συμπεριφορά και τα σχόλια που έκαναν για 38 λεπτά άφησαν παντελώς αδιάφορους τους, γενικότερα και κατά κοινή ομολογία, ψύχραιμους φιλάθλους της Ρόδου. Το παιχνίδι πήρε φωτιά όταν ο αθλητής των νεοφώτιστων Νίκος Μπάρλος, έσπρωξε απρόκλητα εκτός φάσης τον αθλητή μας, Χριστόφορο Στεφανίδη. Τότε οι φίλαθλοί μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Στο σημείο όμως αυτό ο πάγκος των νεοφώτιστων άρχισε να απαντάει και να προκαλεί, (ο οποίος ως νεοφώτιστος, μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στην Α1), τους φιλάθλους μας, γεγονός που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο. Πού το έχετε ξανακούσει αυτό; Πρωτόγνωρο για νεοφώτιστους. Πρώτη φορά τους (ξανά)συμβαίνει…

Σχετικά τώρα με τον κάδο απορριμμάτων που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ του αγώνα, ενέργεια την οποία καταδικάζει ο κόσμος και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής: ότι την απαράδεκτη αυτή ενέργεια ακολούθησε η επίσης απαράδεκτη και κατακριτέα ενέργεια του Μάνατζερ των νεοφώτιστων, κ. Νικητάκη, να εκσφενδονίσει προς την εξέδρα και τους φιλάθλους μας ένα μπουκάλι νερό, ο οποίος και κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προς τούτο.

Περαιτέρω, ως προς την περιβόητη επένδυση που κάνει ο πρόεδρος των νεοφώτιστων τα τελευταία δύο χρόνια και την πολυδιαφήμιζε στο Βενετόκλειο, να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που επενδύουν στο μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια και το κάνουν αθόρυβα και συστηματικά. Ευχόμαστε, τέλος, η ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν σε 2 εβδομάδες, να μην αναγκαστεί να προβεί σε νέα ανακοίνωση-απάντηση.


Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013, 15:25