Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Super Cup που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.

Οι δύο ημιτελικοί Κολοσσός-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Προμηθέας θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 21:00 αντίστοιχα, ενώ την Κυριακή στις ίδιες ώρες θα γίνουν μικρός και μεγάλος τελικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικό από την ΕΡΤ3.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του Super Cup 2022 by aegean islands στη Ρόδο έχει ξεκινήσει και σε αυτό το πλαίσιο επισημοποιήθηκαν οι ώρες των αναμετρήσεων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 21:00 και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ3

Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας ΕΡΤ3

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός (17:00-ΕΡΤ3)

Τελικός (21:00-ΕΡΤ3)

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Super Cup 2022 by aegean islands συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο μέχρι την Παρασκευή (30/9) από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο (1/10) από 10:00-13:00.

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης – τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια μπορούν να δηλώνουν την κράτηση της θέσης τους στο mail esake@esake.gr

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων. Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης