Η ενίσχυση του Κολοσσού Ρόδου ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 μπάσκετ των ανδρών συνεχίζεται… Οι «θαλασσί» γνωστοποίησαν σήμερα (12/8) την απόκτηση του Λασάν Κρόμα, ο οποίος διαθέτει ελληνική εμπειρία, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Καβάλα και τον Προμηθέα Πατρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον 28χρονο γκαρντ/φόργουορντ Λασάν Κρόμα.

Ο Λασάν Κρόμα είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου του 1991 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως γκαρντ και ως φόργουορντ.

Φοίτησε στα κολέγια George Washington και UConn, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στην Ουγγαρία και τη Φέχερβαρ. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Τουρκία και την Κόνιασπορ, ενώ το 2016 πέρασε από τη χώρα μας για λογαριασμό των Καβάλας και Προμηθέα Πάτρας. Το 2017 αγωνίστηκε στην Αυστραλία και τη Melbourne United, ενώ την ίδια χρονιά επέστρεψε στην Ουγγαρία για την Κέρμεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σεζόν 2017/18, μετακόμισε στη Ρουμανία και την Κλουζ, ενώ το 2018/19 ήταν στη Γαλλία, όπου αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με τη Ρουέν, αλλά είχε και ένα σύντομο πέρασμα και από τη μεγάλη κατηγορία, φορώντας τη φανέλα της Μπουλαζάκ για τέσσερις αγώνες. Σε 30 ματς στη LNB Pro B ο Κρόμα είχε κατά μέσο όρο 16,6 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,6 κλεψίματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης