«Να οδηγήσουμε ψηλά τον Κολοσσό»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013, 18:52
«Να οδηγήσουμε ψηλά τον Κολοσσό»
Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του, ενόψει της νέας σεζόν μίλησε την Κυριακή ο Γιάννης Γεωργαλλής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό, είναι κάτι που το θέλαμε όλοι. Για την ομάδα μας αυτή θα είναι μία μεταβατική χρονιά και θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το ρόστερ μας δεν έχει ακόμη κλείσει, κάτι που θα γίνει σύντομα, οπότε και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε για να οδηγήσουμε τον Κολοσσό σε μία πετυχημένη πορεία», δήλωσε 30χρονος γκαρντ και συνέχισε:

«Ο στόχος μου είναι να δίνω το 100% των δυνάμεων μου σε κάθε παιχνίδι και όλοι μαζί να οδηγήσουμε ψηλά τον Κολοσσό. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι στα ίδια επίπεδα με το περσινό και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην περίοδο της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια του κυπέλλου και κυρίως του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Για μία ακόμη χρονιά ζητάμε τη στήριξη τους, πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013, 19:07