Την τρίτη διαδοχική νίκη του θα επιδιώξει να πετύχει αύριο (16:00) στην έδρα του ο Κολοσσός Ρόδου, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Πρίφτης, αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου και τόνισε ότι για να πάρει η ομάδα του τη νίκη θα πρέπει να αγγίξει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της στη όλους τους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και στο κομμάτι της ενέργειας καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα Eurocup, ποιοτική και πολύ σκληρή σε κάθε αναμέτρηση», είπε αρχικά ο Πρίφτης και πρόσθεσε: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο συνδυασμός συγκέντρωσης και μαχητικότητας. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να αγγίξουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας σε όλους τους τομείς».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Τσαρ υποστήριξε: «Απέναντι στον Άρη κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν το πρώτο μου ματς με τη φανέλα του Κολοσσού και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα είμαι πλέον σχεδόν 10 ημέρες στην ομάδα και θεωρώ πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο αφού έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι θέλει ο προπονητής από εμένα, αλλά και να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου καλύτερα μέσα στο παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, το δείχνει αυτό και το ρεκόρ που έχουν έως τώρα, αλλά εμείς παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη. Το “όπλο” μας σε κάθε παιχνίδι είναι η άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την άμυνα ξέρεις πως εάν σταματήσεις τους αντιπάλους σου, τότε θα έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις τη νίκη αφού μέσω της άμυνας μπορείς να έχεις και εύκολους πόντους στην επίθεση ορισμένες φορές. Οπότε για εμάς, όπως και απέναντι στον Άρη έτσι και κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα πάντα θα αρχίσουν από την άμυνα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης