Ο Κολοσσός Ρόδου θα κοντραριστεί με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 και η διοίκηση των «θαλασσί» κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά.

Η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με το Ρέθυμνο (Σάββατο 18:00) θα διατίθενται στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο» από τις 16:00 και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Παράλληλα όσοι δεν προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του, θα μπορούν να τα πάρουν πριν από το παιχνίδι στο εκδοτήριο του γηπέδου. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο και ζητάει τη συμπαράσταση όλων των Ροδιτών στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΑΝΤΕΣ… ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά θα τεθεί και ο Μπαμπάλε Όσμπι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Ο Βασίλης Φραγκιάς στην αυριανή συνάντηση θα στηριχθεί στους: Νώντα Παπαντωνίου, Ματ Ραμ, Σάββα Ματσαμά, Γιάννη Γεωργαλλή, Τέιλορ Σμιθ, Χριστόφορο Στεφανίδη, Τρέβις Σίμπσον, Μανώλη Κουκουλά, Άγγελο Τσάμη, Τσαντ Προύιτ, Μπαμπάλε Όσμπι και Γιώργο Δανά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης