Τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Λάρι Τέρνερ για λογαριασμό του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Ο Αμερικανός θα επιβιβαστεί απόψε –στις ΗΠΑ- σε αεροσκάφος με προορισμό την Ελλάδα, ενώ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα τον περιμένει ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Ηλείας, Σταύρος Ελληνιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τέρνερ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έλεγχο αντι-ντόπινγκ και αύριο το απόγευμα θα είναι παρών -με πολιτικά- στην προπόνηση του Κοροίβου για να γνωρίσει το νέο προπονητή του, Χάρη Μαρκόπουλο, και τους συμπαίκτες του.

Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (17/1, 17:00) στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου, όπου ο Κόροιβος αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Α1. Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του πρώην παίκτη του Απόλλωνα Πατρών (2012-2013) και του Πανελευσινιακού (2013-2014) απομένει από την ομάδα της Αμαλιάδας.

To «αντίο» του Γκάρετ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, αποχαιρέτησε σήμερα τους συμπαίκτες του στην Αμαλιάδα ο Ντάριους Γκάρετ, τη θέση του οποίου θα καλύψει ο Τέρνερ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αναχώρησε για την Τουρκία, καθώς συμφώνησε με ομάδα της Α2 του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Κοροίβου, Χάρης Μαρκόπουλος, δεν θα έχει από σήμερα στη διάθεσή του στις προπονήσεις τον Γιώργο Γαλιώτο.

Ο 28χρονος σέντερ παρουσιάστηκε το πρωί στην αεροπορία στην Τρίπολη και η διοίκηση του Κοροίβου καταβάλλει προσπάθειες να εξασφαλίσει άδεια, προκειμένου να ταξιδέψει με την αποστολή στη Ρόδο, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Κολοσσό.

Κανονικά, πάντως, θα ταξιδέψει στη Ρόδο ο Γκίγιε Ρούμπιο. Ο Ισπανός σέντερ αγωνίστηκε με τραυματισμό στον ώμο στη νίκη 79-70 του Κοροίβου επί της ΑΕ Νέας Κηφισιάς το περασμένο Σάββατο (10/1), ακολουθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό τις ομαδικές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν υπάρχει η… πολυτέλεια να ξεκουραστεί και θα δηλωθεί κανονικά στη δωδεκάδα απέναντι στους Ροδίτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης