«Ο Κόροιβος μας ενώνει»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 15:36
«Ο Κόροιβος μας ενώνει»
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και κάλεσε για τη νέα περίοδο τον κόσμο στο γήπεδο, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Η ανακοίνωση:


«Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή… Αλλά να παραμείνεις σε αυτή!!!

Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του ΚΟΡΟΙΒΟΥ (μέχρι την επόμενη) έφτασε στο τέλος της. Μετά από μια τιτάνια προσπάθεια που έκαναν, όπως αρμόζει στην ιστορία της Ηλείας, η διοίκηση οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας, ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ αλλά να φτάσει στα play- offs όπου αντιμετώπισε τον τρις πρωταθλητή και φιναλίστ 2015 της Euroleague Ολυμπιακό.

Τίποτα όμως δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχαν οι φίλαθλοι, οι υποστηρικτές και οι χορηγοί της ομάδας μας!

Όλοι αυτοί που εκτίμησαν, σεβάστηκαν και αγάπησαν όλο αυτό που ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ προσφέρει στον νομό και στις τοπικές κοινωνίες της Ηλείας.

Όλοι αυτοί που γέμιζαν το κλειστό της Ήλιδας δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, που αναγνωρίστηκε δημόσια από τις διοικήσεις όλων των μεγάλων συλλόγων της Basket league.

Από σήμερα σχεδιάζουμε και χτίζουμε την επόμενη μέρα. Ο πήχης μπήκε ψηλά και θα πάει ακόμα ψηλότερα.

Με το σύνθημα «ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ μας ενώνει» ξεκινάμε για να κερδίσουμε το στοίχημα της νέας χρονιάς που δεν μπορεί να είναι άλλο παρά το ακόμα ψηλότερα.

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ σας ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας καλεί να συνταχτείτε δίπλα μας ώστε να κρατήσουμε την ομάδα μας στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Από την Δευτέρα 1 Ιουνίου ξεκινούν οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας της χρονιάς 2015-16 στα γραφεία της ομάδας (Καποδιστρίου 9, τηλεφ: 2622028528 ) και στο σημείο προπώλησης Κρυστάλ (Καλαβρύτων 22, Ανδρέας Μπουλμπασάκος, τηλ. 6945999573) με απόλυτη προτεραιότητα στους ήδη κατόχους της χρονιάς που πέρασε.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2622028528-6906062766 και στο e-mail : info@koroibosbc.gr

Όλοι μαζί να πάμε την ομάδα μας ακόμη πιο ψηλά !

Γιατί «ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ μας ενώνει»

Σας ευχαριστούμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 15:39