Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χάρη Μαρκόπουλο στον Κόροιβο και τον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Το σημαντικότερο, ήταν, ότι δεν πανικοβληθήκαμε όταν η Καβάλα έκανε το come back της στο παιχνίδι. Είχαμε χτίσει μία μεγάλη διαφορά, η Καβάλα κατάφερε να μειώσει, όμως εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, δεν τους δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη».

Για το τι σκεφτόταν μετά την καλή εμφάνιση με την Καβάλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν γύριζε τίποτα στο μυαλό μου. Νιώθω υγιής και πραγματικά απολαμβάνω το μπάσκετ. Σκέφτομαι μόνο την επόμενη ημέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον Χάρη».

Για τον στόχο της ομάδας του:

«Έχουμε βάλει ως στόχο να παίξουμε καλό μπάσκετ. Δεν θέλουμε να φορτώσουμε με πίεση την ομάδα. Είμαστε μία μικρομεσαία ομάδα αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό και θα εξαρτηθεί από το πόσο θα δουλέψουμε, για να δούμε που μπορούμε να φθάσουμε».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Τελευταία αντιμετωπίζει κάποια θεματάκια με τη χημεία της αλλά έχει σπουδαίους παίκτες, μεγάλες προσωπικότητες. Είναι μεγάλο όνομα και αυτό τους βοηθάει ψυχολογικά. Εμείς προερχόμαστε από δύο σπουδαίες νίκες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται. Τα μπάτζετ και τα ονόματα δεν παίζουν μπάσκετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης