Το Λαύριο προέβαλε σθεναρή αντίσταση στον Ολυμπιακό, ωστόσο με την εμπειρία και την ποιότητά τους στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βγουν νικητές με 81-76 στο παιχνίδι με την ομάδα του Σερέλη, για την 18η αγωνιστική της Basket League, που εν τέλει εξελίχθηκε σε «θρίλερ».

Οι «ερυθρόλευκοι», τρία μόλις 24ωρα πριν το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και λίγο έλειψε να πέσουν θύμα έκπληξης, καθώς ήταν εξαιρετικά άστοχοι στην επίθεση την ώρα που δέχονταν με ευκολία πόντους από τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, έστω και με τη ψυχή στο στόμα, οι Πειραιώτες έφτασαν στην 17η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον θα προετοιμαστούν απερίσταστοι για το μεγάλο ματς με τους Ιταλούς, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 6η θέση της regular season της Euroleague.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Πρίντεζης με 18 πόντους, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Γουέμπερ, που τελείωσε τον αγώνα με 14.

Ο Λαμπ, ο οποίος είχε 16 πόντους, αλλά και με δύο καθοριστικά λάθη στα τελευταία λεπτά, ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, που έχασαν για 14η φορά στο πρωτάθλημα και παραμένουν σε δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-40 (ημ.), 61-65, 76-81

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Λούντζης 11, Κουζέλογλου, Λαμπ 16, Μπιούφορντ 7, Γουίθι 6, Μαστρογιαννόπουλος 4, Χαραλαμπόπουλος 5, Μιλόσεβιτς 11, Περάκης, Κακλαμανάκης 12, Νίξον 4, Εμίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Βεζένκοφ 3, Μιλουτίνοβ 7, Παπανικολάου 8, Γκος 11, Γουέμπερ 14, Πρίντεζης 18, Αγραβάνης 2, Σπανούλης 12, Μάντζαρης 2, Τουπάν, Τίμα, ΛεΝτέι 4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης