Στο Λαύριο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Λούντζης, με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.
Ο 20χρονος γκαρντ θα μπορέσει στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στο παρκέ και να συλλέξει πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λούντζης αγωνίστηκε ως δανεικός στα Τρίκαλα, με τα οποία είχε μέσο όρο 8.9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα.


Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη από τον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο! Η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε με μορφή δανεισμού από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία και η διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη.
Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ηλικία του και η προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετές ομάδες επεδίωξαν να τον αποκτήσουν.

Με τον Έλληνα γκαρντ, ο Χρήστος Σερέλης έχει στα χέρια του ένα σπουδαίο «εργαλείο» που θα βελτιώσει την ποιότητα της ομάδας και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κορμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O νέος άσος του Λαυρίου έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου του 1998 και με ύψος 1.95 μ. καλύπτει με άνεση και τις δύο θέσεις στα γκαρντ. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες και δις πρωταθλητής Ευρώπης με τις Εθνικές U20 και U18 στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2017 και 2015 αντίστοιχα.

Επίσης, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος (2016-17) και 3 Κύπελλα Ελλάδος (2015, 2016, 2017) με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 23 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει μεθοδικά τις μεταγραφικές κινήσεις της με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που θα κάνει περήφανο τον κόσμο της πόλης!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης