Το Λαύριο μετά από εξαιρετική σεζόν ετοιμάζεται για νέο ταξίδι στη Basket League. Για τη φετινή σεζόν μίλησε ο αρχηγός ο Μιχάλης Περράκης.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς -ειδικά στους παίκτες που είναι και οι πρωταγωνιστές- και το νέο πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά! Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό στην προπόνηση και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Φέτος κάναμε αρκετές αλλαγές – ήρθαν νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο- και όλοι μας έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο και επιθυμία για διάκριση! Μένει να είμαστε υγιείς και να το αποδείξουμε», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον για την πρεμιέρα; «Ο πρώτος αγώνας είναι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. απέναντι στον Άρη. Το παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό, εκτός το ότι είναι το πρώτο της σεζόν, είναι στο γήπεδό μας και είναι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια για σαράντα λεπτά. Για αυτό θα χρειαστούμε την ενέργεια και την ώθηση από τους μοναδικούς φιλάθλους μας! Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης