«Σωτηρία όσο νωρίτερα γίνεται»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 17:21
«Σωτηρία όσο νωρίτερα γίνεται»
Το Λαύριο DHI ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Basket League της περασμένης σεζόν καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή του. Μετά την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, στόχος στο νέο πρωτάθλημα είναι η καθιέρωση στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο προπονητής Χρήστος Σερέλης ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Η φετινή σεζόν είναι για το Λαύριο DHI σαφώς δυσκολότερη από την περσινή. Από κάθε άποψη. Στόχος μας λοιπόν είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο νωρίτερα γίνεται και ταυτόχρονα να δείξουμε πως αξίζουμε ως ομάδα να βρισκόμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους και φυσικά η στήριξη του κόσμου μας, που πιστεύω ότι και φέτος θα δώσει δυναμικά το «παρών». Εύχομαι να δούμε καλό μπάσκετ από όλες τις ομάδες και φυσικά η βία να είναι μονίμως απούσα από τα γήπεδα!»

Ο αρχηγός Σάκης Γιαννακόπουλος είπε: «Το Λαύριο DHI πρέπει να έχει και έχει ως μοναδικό στόχο φέτος την παραμονή του στην κατηγορία. Όταν τον πετύχουμε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για κάτι άλλο. Μέχρι τότε όμως απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί. Θέλω να ζητήσω από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας! Για το πρωτάθλημα, εύχομαι να δούμε ωραίους αγώνες αλλά πάνω απ’όλα γήπεδα φιλόξενα ακόμη και προς τον αντίπαλο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 17:24