Υψηλές είναι οι πιθανότητες να αναβληθούν οι δύο εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα στη Euroleague, με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, για την 9η και 10η αγωνιστική αντίστοιχα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της προς την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και τον ΕΟΔΥ ζήτησε οδηγίες ως προς τη δυνατότητά της ή μη να ταξιδέψει αύριο (17/11) για τη Βαρκελώνη, δεδομένου πως ήδη έχουν βρεθεί τρία κρούσματα κορωνοϊού στους «ερυθρόλευκους», από το περασμένο Σάββατο (14/11) έως και σήμερα (16/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια επιστολή, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει επίσης πως όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ κορωνοϊού το πρωί της Δευτέρας (16/11) και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Όπως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, όταν οι αρμόδιες Αρχές συνέστησαν να μην ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για το ματς με τη Ζενίτ για την 6η αγωνιστική στις 29 Οκτωβρίου, αλλά και του Προμηθέα Πατρών παλαιότερα, αναμένεται να δοθούν οδηγίες για αποφυγή του ταξιδιού στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Καθώς μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες μεταξύ του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (18/11) και αυτού με τη Βιλερμπάν στη Λιόν (20/11) δύσκολα θα μπορέσει να ταξιδέψει και για τη Γαλλία η ομάδα του Πειραιά.

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό δεν έγινε και ούτε θα γίνει αργότερα εντός της ημέρας ομαδική προπόνηση, μετά την ανίχνευση τρίτου κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης