Με έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο για «ανάρμοστη και δυσφημιστική συμπεριφορά» τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Τόμας Γουόκαπ και ο Αϊζάια Κάναν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον δεύτερο και τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών/Basket League με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«110/12-6-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον Τόμας Ράιαν Γούοκαπ (Thomas Ryan Walkup), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Επιβάλλεται στον Αζάια Κάναν (Isaiah Canaan), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα.

107/12-6-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για πράξεις δυσφήμισης του αθλήματος, μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που διεξήχθη την 10-6-2024».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης