Αγγελόπουλοι: «Δεν διαγράφονται όσα ζήσαμε με τον Πρίντεζη»

Αγγελόπουλοι: «Δεν διαγράφονται όσα ζήσαμε με τον Πρίντεζη»

Σε επίσημη τοποθέτηση προέβησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απαντώντας σχετικά με το ηχητικό που κυκλοφόρησε από ιδιωτική συνομιλία του με συμπαίκτες περί μεγάλων οικονομικών οφειλών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ προς τους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, τους ενημέρωνε πως είχε πρόθεση να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και να μην αγωνιστεί στο αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, με την Χίμκι, στο ΣΕΦ, λόγω οφειλών από τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρουν πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του ισχυρού άνδρα δηλαδή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τονίζουν πως «η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι».

Αναλυτικά, η δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων:

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων "φθηνών" μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω...».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 16:13