Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα για το τρίτο ματς της ημιτελικής σειράς της Basket League με τον Προμηθέα την Τρίτη (29/5, 20:30).

Η εισήγηση στο Υπουργείο έγινε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας. Έτσι, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε σχετική ενημέρωση.

Αναλυτικά:


«H Γενική Περιφερειακής Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για τα PLAY OFF του Πρωταθλήματος Ελλάδας BASKET LEAGUE Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29/5/2018 και ώρα 20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Τόφαλος, στην Πάτρα, μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πατρών – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας για το Κλειστό Γυμναστήριο».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, 17:30