Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμπντί Ιπεκτσί», για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας απέδωσε την ήττα της ομάδας του στην κούραση των παικτών του και την εμπειρία των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας λόγω της σκληρής άμυνας του Ολυμπιακού και να παίξουμε οργανωμένα. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο κι αυτό δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου», ανέφερε ο Τούρκος κόουτς. 

«Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε ρυθμό, ο Τζαβάι έκανε καλή δουλειά όταν ο Αρόγιο βρήκε τα πατήματά του, ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε κιόλας.

Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη και οργανωμένη ομάδα, στα τελευταία τέσσερα λεπτά κουραστήκαμε, ειδικά ο Τζαβάι, και τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς ο Γκόρντον δεν ήταν σε καλή βραδιά, αν και ήταν από τους καλύτερους απέναντι στη Σιένα. Είχαμε επίσης χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα και με αυτά τα δεδομένα δεν γινόταν να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Δύο στα δύο ο Ολυμπιακός, 78-67 τη Γαλατά,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, 23:30

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης