Στις δηλώσεις πριν από τον αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη σκληρή άμυνα των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο των Σπανούλη και Σλούκα, στην εμπειρία του Πρίντεζη, καθώς και στο «ένας εναντίον ενός» στο οποίο αρέσκεται ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Ο τεχνικός των Τούρκων ανέφερε χαρακτηριστικά για το αυριανό ματς με τους «ερυθρόλευκους» στην Κωνσταντινούπολη: «Ο Ολυμπιακός έχει μία σκληρή άμυνα. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι οι ηγέτες και σκοράρουν. Ο ΜακΚίσικ παίζει συνεχώς “ένας εναντίον ενός”, ο Πρίντζης έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Είναι αναγκαίο να νικήσουμε στη μάχη για τα πλέι οφ. Πρέπει να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να παίξουμε με δύναμη στην άμυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Κρις Σίνγκλετον δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Παλεύει για τα πλέι οφ όπως και εμείς. Θα είναι μία μάχη κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και η νίκη θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης