Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανυπομονούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, την επομένη της νίκης της εθνικής επί της Μεγάλης Βρετανίας στη Λάρισα… και οι λόγοι δεν αφορούσαν μόνο τις διακοπές και την επανασύνδεση με την οικογένειά του.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ ονειρεύεται να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αφού αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ζήτησε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προθεσμία για λίγες ακόμη ημέρες εντός του Ιουλίου, εν αναμονή προτάσεων από ομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αναλύτρια του ΝΒΑ ντραφτ για λογαριασμό του «yahoosports», Κρίστεν Πικ, ο Ντόρσεϊ έκανε ατομική προπόνηση στους Ντάλας Μάβερικς χθες, Κυριακή (3/7).

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά τη μεγάλη εμφάνισή του με το εθνόσημο στο στήθος κόντρα στους Βρετανούς, ο Ντόρσεϊ δεν είχε κρύψει τη σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει στο ΝΒΑ και να εξηγήσει πως αυτός είναι ουσιαστικά ο μόνος λόγος που δεν θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό, έστω κι αν στα χέρια του έχει πρόταση για 3 εκατ. ευρώ σε διάστημα δύο ετών από την Μπαρτσελόνα.

«Όπως ξέρετε το ΝΒΑ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά και κάθε παίκτη στην Ευρώπη να το δοθεί η ευκαιρία να παίξει εκεί. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στον στόχο μου και σε ό,τι βρίσκεται… μέσα στο πιάτο μου. Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα έρθει η πρόταση από το ΝΒΑ. Όπως είπα, παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά και θα αποφασίσω όταν υπάρχει μπροστά μου κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορώ να πάρω μία απόφαση» είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ στην ερώτηση αν θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά, αν δεν υπήρχε ο παράγων «χρήματα» είχε απαντήσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον Ολυμπιακό ήμουν χαρούμενος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, είχα εξαιρετικό ρόλο, εκπληκτικό προπονητή και ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένω χαρούμενος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά, λοιπόν στο πως νιώθω στον Ολυμπιακό, αυτό δεν επηρεάζει την απόφασή μου γιατί είναι ξεκάθαρο πως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Τώρα είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, νούμερα και λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης