Ο Έρικ Γκριν έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης με πτήση από την Ουάσιγκτον μέσω Παρισιού. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που του έγινε αν πιστεύει ότι θα πετύχει ξανά 28 πόντους, όπως είχε κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σιένα στο ΣΕΦ το 2013, επεσήμανε: «Σίγουρα. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».

Για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος».

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας: «Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης