Επιπλέον μέτρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο Ολυμπιακός

Επιπλέον μέτρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο Ολυμπιακός
Επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής απέστειλε το Σάββατο η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των «πράσινων», Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει «ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ», η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 22:27