Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Κεστούτις Κεμζούρα (σ.σ.: η αποχώρησή του ήταν ειλημμένη απόφαση για τους διοικούντες τους Πειραιώτες μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε) και έκαναν κρούση στον πρώην προπονητή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσαν στον Έλληνα τεχνικό πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και προβλέπει 700.000 ευρώ ετησίως για τις δύο επόμενες χρονιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, ο Μπαρτζώκας θα επιστρέψει στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά από 5,5 χρόνια.

Ο 54χρονος τεχνικός οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση της Euroleague το 2013, γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Οκτώβριο του 2014 αποχώρησε από το λιμάνι με επεισοδιακό τρόπο μετά τον χαμένο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία κάθισε στους πάγκους των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι.

Μάλιστα, με τη Λοκομοτίβ έφτασε μέχρι το Final Four της EuroLeague τη σεζόν 2015-16.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το αποψινό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Βαλένθια πιθανότατα θα είναι το τελευταίο με τον Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναλαμβάνει άμεσα τα «ηνία» της ομάδας, κάνοντας το δεύτερο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (14/1), στο ΣΕΦ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης