Η φετινή Euroleague είναι μία από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων ετών και, στο Vodafone TV, οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στα κανάλια Novasports θεαματικά παιχνίδια, αρκετές εκπλήξεις, καθώς φυσικά και τις προσπάθειες των δύο εκπροσώπων του ελληνικού μπάσκετ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα καλύτερα όμως έρχονται, καθώς τον Δεκέμβριο οι αναμετρήσεις, που υπάρχουν στο πρόγραμμα της Euroleague ξεκινώντας από αύριο, υπόσχονται μεγάλες μάχες, πλούσιο θέαμα, ενώ προμηνύονται και αρκετά αμφίρροπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φινάλε του 2019 οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ, οι οποίοι έχουν ως στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ, θα κληθούν, μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσουν τους δύο «μεγάλους» της Liga Endesa, σε τέσσερις ελληνοϊσπανικές μάχες που πραγματικά κόβουν την ανάσα και τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσετε στο Vodafone TV.

Η αρχή γίνεται την 13η αγωνιστική, κατά την οποία, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, θα δοκιμαστούν επί ισπανικού εδάφους: οι «ερυθρόλευκοι» στη Μαδρίτη και οι «πράσινοι» στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου (22.00) οι Πειραιώτες, μία εβδομάδα περίπου, μετά το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», θα φιλοξενηθούν στην έδρα της Ρεάλ, η οποία έχει ως στόχο το πλασάρισμά της στην πρώτη τετράδα, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα έδρας στις μάχες των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Σαφώς το έργο των παικτών του Κεμζούρα θα είναι δύσκολο, ωστόσο αναμένεται να παλέψουν μέχρις εσχάτων για το μεγάλο «διπλό».

Μία ημέρα αργότερα ο Παναθηναϊκός (13/12, 22.00) θα δοκιμαστεί στο… καυτό «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τη φετινή σεζόν παρουσιάζονται πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και έχουν κι αυτοί ως στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Εντούτοις ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο μοιάζει αναγεννημένος και θα προσπαθήσει για να φύγει με το ροζ φύλλο στις αποσκευές του από τη Βαρκελώνη.

Και αυτά τα δύο παιχνίδια θα προβληθούν στα κανάλια Novasports στο Vodafone TV, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με το δεύτερο μέρος των «ελληνοϊσπανικών» μονομαχιών, που θα λάβουν χώρα την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα (26/12) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όπως είναι φυσικό ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στο εν λόγω ντέρμπι, προκειμένου να κάνουν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους του.

Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός στις 27 Δεκεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 22.00, με την ομάδα του Πειραιά να θέλει φυσικά το ροζ φύλλο σε μία αναμέτρηση, που επίσης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης