Τη Βιλερμπάν θα βρει εκ νέου στον δρόμο του ο Ολυμπιακός (21:45, Novasports 1HD), σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Η πρόσφατη ήττα των «ερυθρόλευκων» με 63-69 στο ΣΕΦ από τη γαλλική ομάδα είχε βάλει «φρένο» σε νικηφόρο σερί 3-0 της ομάδας του Πειραιά, με Χίμκι στη Μόσχα, Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και Μακάμπι στο Τελ Αβίβ κατά σειρά.

Ήταν μια οδυνηρή ήττα που τον άφησε μία νίκη μακριά από την προνομιούχο οκτάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση για τα πλέι οφ. Η διαφορά είναι πως στο ματς στο «Αστρομπάλ» ο Ολυμπιακός θα έχει τον Χασάν Μάρτιν, εν αντιθέσει με τον αγώνα στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μαρκάρισμα του Γκερσόν Γιαμπουσελέ, που πέτυχε 19 πόντους και παρ’ ολίγον να κάνει… ρεκόρ καριέρας, αποτέλεσε τον πυρήνα του scouting ενόψει του αγώνα στη Λιόν για το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Για να επιστρέψει στην οκτάδα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τρόπους να μπει στη ρακέτα της Βιλερμπάν, αξιοποιώντας, πέραν του Χασάν Μάρτιν, τους Έλις, Πρίντεζη, Βεζένκοφ και Ζαν-Σαρλ. Η ενέργεια των παικτών του Μπαρτζώκα είχε αγγίξει το… μηδέν στο πρώτο ματς, οπότε αυτή θα είναι που θα κάνει και τη διαφορά, δεδομένου πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, πέραν κάθε αμφιβολίας, από τη Βιλερμπάν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για ένα ακόμα παιχνίδι στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος, αν και δηλώθηκε στη δωδεκάδα για την 20ή αγωνιστική, δεν πάτησε παρκέ λόγω τραυματισμού.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης