Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, αναφέρθηκε στην κατάσταση, που βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα πρέπει να σταθμίσουν τα δεδομένα και να πάρουν σωστή απόφαση για το καλό του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στους «μεγάλους» , ανέφερε: «Τις προηγούμενες μέρες ήρθαν πολύ κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, που οι πρόεδροί του έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να σταθμίσουν κάποια πράγματα πριν πάρουν αποφάσεις. Όλες οι ομάδες προσφέρουν. Η επιθυμία όλων είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει όπως ξεκίνησε και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί τη νέα περίοδο με τομές και αλλαγές.

Ο ΕΣΑΚΕ θα αλλάξει τον κανονισμό του από τη νέα σεζόν, θα θέσει πιο αυστηρούς κανόνες για να μην έχει κάποιος το δικαίωμα να πει ότι δεν κατεβαίνω σε ένα παιχνίδι και να αφαιρεθούν απλώς βαθμοί. Αυτό αποφασίστηκε χθες και όποιος πάρει απόφαση να μην κατέβει θα υποβιβάζεται απευθείας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης